Norme Coca 2023 - 2024

 

FI PRIMUL CARE DETINE UN CITITOR DE CARDIntră în comunitatea ICMed în perioada 22-29 noiembrie şi primeşti un cititor de carduri deînaltă performanţă şi siguranţă precum şi 5 carduri de sănătate ICMed pentru pacienţi în valoare de 750 de lei.

 Cititorul este compatibil cu sistemul de carduri ce va fi implementat de CNAS, iar cardurile pentru pacienţi le oferă multiple beneficii, precum discounturi la servicii medicale, acces la rezumatul dosarului lor electronic de sănătate din ICMed,  aplicaţie gratuită pentru telefonul mobil, posibilitatea solicitării de programări online.

 DE CE SĂ ALEGEŢI ICMED?

1. Am fost întotdeauna primii care am implementat inovaţii în informatica medicală: fişa unică a pacientului, raportarea SIUI, cardul de sănătate, reţeta electronică, raportarea în RENV, aplicaţiile de smartphone pentru pacienţi etc.

2. Puteţi lucra cu ICMed de oriunde, de pe orice calculator, de la cabinet, de la punctul de lucru sau de acasă.

3. Cu ICMed nu pierdeţi niciodată datele, nu pierdeţi timpul şi nu vă expuneţi la riscuri, la actualizări.

4. Aveţi acces la rezultatele de laborator, rezumatul consultaţiilor medicului specialist, pentru pacienţii dumneavoastră. Nu riscaţi să daţi reţetă pacienţilor internaţi.

5. Plătiţi doar abonament lunar, şi doar dacă folosiţi programul. Nu vă obligăm la contracte pe perioade lungi.

6. Vă ajutăm să vă faceţi ordine în lista de pacienţi, să vă recuperaţi pacienţii pierduţi şi să validaţi mai multe servicii.

7. Este cel mai complet soft medical, face tot ce aveţi nevoie şi beneficiaţi de cea mai promptă şi competentă asistenţă tehnică.

 CA SĂ VĂ CONVINGEM, ÎN PLUS FAŢĂ DE CITITORUL ŞI CARDURILE PENTRU PACIENŢI, VĂ MAI OFERIM LA ALEGERE:

 1) Dacă după 3 luni de lucru în ICMed, nu v-a crescut decontul cu CAS, puteţi renunţa la ICMed şi vă plătim banii pe abonament înapoi!

2) Vă puteţi alege orice laptop, din orice magazin, îl plătim noi şi dumneavoastră ni-l plătiţi în 12 rate lunare fără costuri suplimentare.

3) Vă alegeţi orice echipament medical din oferta noastră şi îl achitaţi în 6 rate lunare fără costuri suplimentare.

 SOLICITAŢI O PREZENTARE şI UN TEST ICMED astfel:

- Sunaţi la unul din numerele de telefon: 0720 005 212 sau 0256 256 256 sau 0728 869 352 sau 0721 370 416

 Peste 3000 de utilizatori, medici de familie, medici specialişti, asistente, personal administrativ, utilizează ICMed în toate judeţele ţării, gestionând sănătatea a 6 milioane de pacienţi din România. Vă aşteptăm cu drag în comunitatea noastră ICMed, o comunitate pentru sănătate!

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro