Norme Coca 2023 - 2024

Pretul de 300 lei + tva plus, 10 lei discount Amfms

SE OFERA 10 lei discount, indiferent de modelul comandat, pentru cei care comanda in urma campaniei amfms. Ei trebuie doar ca in emailul de comanda sa spuna “cod reducere AMFMS”

In pret este inclusa livrarea personala sau prin curier, in termen de 5 zile de la data confirmarii comenzii

 

  ReinerSCT Cyberjack Syonic

 reiner SCT Cyberjack

Conform listei din 5 ianuarie 2015, CNAS a validat trei modele de cititoare pentru a fi folosite în regim de tastatură și ecran propriu:  ReinerSCT Cyberjack Syonic (Nou!), HID Omnikey 3821 și ACS ACR83.

Pentru celelalte modele de cititoare, chiar dacă fizic ele au ecran și tastatură acestea nu vor putea fi folosite, pacientul trebuind să introducă și să vizualizeze pinul pe calculatorul medicului.

Cititorul este ergonomic, cu ecran mare și butoane late, cu suport de masă, cu cablu foarte lung, putând fi utilizate mai ușor de persoanele mai în vârstă sau cu diferite afecțiuni.

Cititorul beneficiază de o garanție de 2 ani și 100.000 de citiri. Garanția oferită include înlocuirea cititorului în 24 de ore.

În afara prețului fix NU SE MAI PERCEP NICIUN FEL DE ALTE TAXE, nici la instalare, nici lunare, nici anuale!

Comenzi la: 0256 256 256 sau icmed@syonic.eu

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro