Norme Coca 2023 - 2024

reiner SCT Cyberjack

CNAS a aprobat noua lista de cititoare validate, in care regasim si cititorul ReinerSCT Cyberjack Syonic. Lista poate fi consultata aici.

In total sunt doar 3 modele de cititoare validate a functiona in regim de tastatura si ecran. Pe unul dintre ele nu il recomandam pentru ca sufera la capitolul ergonomie si fiabilitate, iar pentru modelul HID Ominkey 3821 oferta o gasiti aici. Dincole de aceste variante, oferta pentru modelul ReinerSCT Cyberjack este una foarte atractiva.

Parteneriatul dintre companiile ReinerSCT si Syonic dainuie de 10 ani, timp in care a dat nastere unor rezultate deosebite, precum lansarea primului card electronic de sanatate privat si a primei retete electronice, in 2009.

SE OFERA 10 lei discount, indiferent de modelul comandat, pentru cei care comanda in urma campaniei amfms. Ei trebuie doar ca in mailul de comanda sa spuna “cod reducere AMFMS”.

Cititorul ReinerSCT Cyberjack Syonic este ergonomic, cu ecran mare si butoane late, cu suport de masa, cu cablu foarte lung, putand fi utilizate mai usor de persoanele mai in varsta sau cu diferite afectiuni. Cititorul beneficiaza de o garantie de 2 ani si 100.000 de citiri. Garantia oferita include inlocuirea cititorului in 24 de ore.

Pretul actualal cititorului ReinerSCT Cyberjack Syonic este 400 lei + tva. In pret este inclusa livrarea personala sau prin curier, in termen de 5 zile de la data confirmarii comenzii

Pentru utilizatorii softului icMED, pretul este de 300 lei + TVA si include in plus instalarea, si asistenta tehnica pe parcursul instalarii si activarii primelor carduri. Este inclusa de asemenea mentenanta si asistenta tehnica periodica. Pentru clientii noi de icMED, intrati in sistem dupa 1 ianuarie 2015 care comanda cititoare de la noi, se acorda discounturi semnificative la plata abonamentului

In afara pretului fix NU SE MAI PERCEP NICIUN FEL DE ALTE TAXE, nici la instalare, nici lunare, nici anuale!

Pentru cabinetele individuale detalii se pot consulta in materialul PDF (download)
Comenzi se pot face pe adresa icmed@syonic.eu sau la telefon 0256 256 256, 0720 005212

Pentru clinici, spitale, farmacii si laboratoare detalii se pot consulta in materialul PDF(download)
Comenzi se pot face pe adresa farmacii@syonic.eu sau la telefon 0256 256 256, 0752 181218.

 

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro