Norme Coca 2023 - 2024

Controversata coplata, introdusa ca urmare a negocierilor cu organismele internationale, care oricum nu a dus la strangerea unor sume uimitoare, e trasa pe dreapta. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis anunta ca asiguratii nu vor mai trebui sa duca mana la buzunar pentru coplata, ba mai mult, furnizorii de servicii medicale care nu se conformeaza, risca sa li se rezilieze contractele!

bani„Prin demersurile noastre înaintate Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Timis, am dorit ca toate persoanele asigurate sa beneficieze, conform legii, de asistenta medicala gratuita, fara a mai suporta din buzunarul propriu contravaloarea unor servicii medicale, un exemplu în acest sens fiind investigatiile de imagistica”, a declarat presedintele CJAS Timis, Victor Dumitrascu.

Ca urmare a demersurilor facute de CJAS Timis, coplata nu mai este prevazuta în noile reglementari, respectiv contractul cadru si normele metodologice de aplicare a contractului pentru anul în curs,

CJAS Timis face un apel catre toti furnizorii aflati în relatie contractuala cu institutia sa nu mai solicite coplata pentru unele servicii medicale persoanelor asigurate, care se prezinta cu bilet de trimitere, altfel risca rezilierea contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate Timis.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro