Norme Coca 2023 - 2024

Conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate dă asigurări că platforma informatică a asigurărilor de sănătate este funcţională.

”Platforma informatică este funcţională, inclusiv SIPE. Pentru că în această perioadă furnizorii de servicii medicale şi farmaceutice realizează raportările lunare, este posibil ca, în unele cazuri, să existe întârzieri în confirmarea transmiterii datelor către sistem. În astfel de situaţii, medicii pot prescrie reţete în sistem offline, cu obligativitatea de a opera datele în sistem în 24 de ore de la eliberare, conform legislaţiei în vigoare”, se arată într-un comunicat CNAS.

Conducerea CNAS susține că pentru rezolvarea problemelor referitoare la SIUI, SIPE şi CEAS care necesită asistenţă tehnică, furnizorii de servicii medicale pot contacta serviciul HelpDesk prin e-mail sau telefonic.

CONSIDERATI CA ESTE CORECT CEEA CE SE INTAMPLA ?

Reclamatii adresate casei de asigurari

 

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro