Norme Coca 2023 - 2024

Colegiul Medicilor din România va organiza la sfârşitul lunii iunie ediţia a VI-a a Galei Medica, înscrierile fiind deschise în perioada 9 - 31 mai, pentru mai multe categorii, informează un comunicat de presă remis vineri.
Astfel, categoria "Cel mai bun comunicator medic" doreşte să încurajeze medicii să fie prezenţi mai mult în spaţiul public, să îşi facă cunoscute opiniile şi problemele, dar şi să dezvolte comunicarea medic-pacient. De aceea, la această categorie se pot înscrie medicii cu apariţii publice în 2013 şi medici apreciaţi pentru buna comunicare medic-pacient.

Categoria "Medicul implicat - premiul 'Dr. Alexandru Pesamosca'" urmăreşte implicarea medicilor în comunitate, prin voluntariat, prin colaborarea cu ONG-uri, asociaţii de pacienţi, etc. Categoria "De profesie medic în România" doreşte să facă cunoscute poveştile medicilor care lucrează în condiţii grele iar categoria "Lideri de mâine" vizează medicii tineri bine pregătiţi. Alte categorii sunt "Jurnalism de sănătate" (presă scrisă, audio-video, online), Premiu pentru inovaţie medicală, "Medicul întreprinzător", "Managementul cabinetului", "Cea mai bună campanie în sănătate", "Proiect relevant al unei asociaţii de pacienţi", care se adresează exclusiv asociaţiilor de pacienţi şi îşi doreşte să promoveze proiectele care au ajutat, informat un procentaj cât mai mare de pacienţi dintr-o patologie sau zonă geografică.

În cadrul galei va mai fi acordat şi Premiul publicului, care va fi votat pe site-ul Galei Medica, după încheierea perioadei de înscriere. AGERPRES

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro