Norme Coca 2023 - 2024

Colegiul Medicilor Bihor şi-a ales conducerea. La alegerile ce au avut loc luni, 21 martie 2016, au fost prezenţi 17 membri din cei 19 aleşi în urma a două tururi de scrutin. Cu unanimitte de voturi, dr Carmen Pantiş a fost reconfirmată în fruntea Colegiului.

După ce în prima fază medicii din tot judeţul şi-au ales reprezentanţii în Colegiul Medicilor Bihor, luni a venit rândul membrilor prezenţi să aleagă conducerea Colegiului. Astfel, din 19 membri aleşi au fost prezenţi 17, aceştia votând componenţa Consiliului Judeţean al Colegiului Medicilor Bihor. În funtea Colegiului a fost realeasă doctoriţa Carmen Pantiş, iar vicepreşedinţi sunt medicii Adrian Duşe, Ladislau Ritli şi Şerban Bembea.

“Este o provocare şi o motivaţie personală specială  să pot conduce Colegiului Medicilor Bihor. Apreciez că  este important ca medicii, pe lângă cunoştinţele specifice pe care le deţin,  să manifeste şi o viziune de ansamblu care să ducă la  îngrijirea holistică a pacienților. Medicina ca  zonă profesională de o covârşitoare  răspundere   este   la dispoziţia semenului suferind,  la dispoziţia  pacientului ca fiinţă umană care are nevoie de sănătate şi calitate, empatie în actul medical.  Experţii în sănătate afirmă că astăzi durerea poate fi anihilată în totalitate sau  poate fi ameliorată în proporţie de 95%.   Viaţa ne este bunul cel mai de preţ. Mulțumesc colegilor care mi-au dat votul de încredere şi sunt convinsă că vom reuși să ne îndeplinim misiunea pe care o avem ca organizație profesională şi anume aceea de a apăra medicii de toate specialitățile din structura unități de stat, unități private, spitale, policlinici, cabinete de medicină de familie, laboratoare, unități de imagistică şi de a promova calitate dublată de profesionalism în relația medic pacient şi în actul medical”, a declarat dr. Carmen Pantiş, preşedinta Colegiului Medicilor Bihor.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro