Conducerea spitalului Marie Curie a decis convocarea Comisiei de Disciplină, urmând să prezinte ministrului Sănătătii Nicolae Bănicioiu un raport cu privire la măsurile luate în privinta celor reclamate de medicul Silvia Costinean.

"Secretarul de stat Francisk Iulian Chiriac a efectuat în aceeasi zi o vizită la acest spital. În urma discutiei purtate cu managerul unitătii medicale si cu doamna Silvia Costinean, a rezultat că opiniile doamnei doctor au fost exprimate pe fondul unei stări tensionate existente între aceasta si un coleg. Pentru elucidarea aspectelor mentionate, conducerea spitalului a decis convocarea Comisiei de Disciplină, urmând să prezinte ministrului Sănătătii raportul cu privire la măsurile luate", se arată într-un comunicat de presă al MS remis marti AGERPRES.

Într-o postare pe pagina de Facebook, medicul Silvia Costinean de la Spitalul "Marie Curie" sustinea că unele gesturi ale unor asistente medicale din spital pun în pericol siguranta si sănătatea pacientilor.

"Acestor asistente, tocmai lor, li se ia apărarea; ele fac si desfac pe sectia asta, ele, care fac orice altceva, numai să se ocupe de copii nu...", sustinea doctorul.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro