Compendiul de specialităţi medico-chirurgicale elaborat de un colectiv multidisciplinar format din cadre didactice de la toate universităţile de medicină şi farmacie constituie bibliografie pentru concursul naţional de rezidenţiat din sesiunea noiembrie 2016, a anunţat Ministerul Sănătăţii pe site-ul propriu.

"Ministerul Sănătăţii aduce la cunoştinţa celor interesaţi apariţia Compendiului de specialităţi medico-chirurgicale elaborat de un colectiv multidisciplinar format din cadre didactice de la toate universităţile de medicină şi farmacie, sub coordonarea prof. dr. Victor Stoica şi prof. dr. Viorel Scripcaru. (...) Acest compendiu constituie bibliografia pentru concursul naţional de rezidenţiat din sesiunea noiembrie 2016 pentru domeniul medicină", a informat MS.

Cele două volume sunt tipărite la Editura Medicală Bucureşti, care va asigura şi distribuţia acestora. Potrivit Ministerului Sănătăţii, tematica elaborată în baza acestei bibliografii urmează a fi publicată în scurt timp pe site-ul oficial al concursului de rezidenţiat şi în săptămânalul "Viaţa Medicală".

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro