Norme Coca 2023 - 2024

Un bărbat care prezenta simptomele bolii infecțioase antrax și care a fost internat în spital pentru investigații amănunțite, a primit confirmarea diagnosticului.

Sursa libertatea.ro

UPDATE 16:35: Comuna Manoleasa, județul Botoșani, unde au fost depistate cazurile de antrax, nu are medic de familie de câteva luni. Un alt cadru medical a venit pentru a-l înlocui periodic, însă de la 1 iunie acesta nu a mai consultat niciun localnic, informează Monitorul de Botoșani. Situația a fost reclamată în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență de președintele Consiliului Județean Botoșani. Costică Macaleți a cerut Direcției de Sănătate Publică și Casei de Sănătate să găsească urgent soluții.

„Nu este posibil așa ceva! Imprumutați de la Avrameni, de la Mileanca. Aveți contracte cu ei", a precizat Costică Macaleți, pentru sursa citată.

 

Citeste si 

 

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro