Norme Coca 2023 - 2024

Organizatorii "Hacking Health" au inceput inscrierile la cel mai important hackathon pe teme de sanatate din Romania.

Specialistii IT care doresc sa isi prezinte ideile inovatoare se pot inscrie, incepand din aceasta luna, pe site-ul oficial al evenimentului: http://health-hackathon.ro, unde au la dispozitie un formular special.

"Hacking Health" se va desfasura in Bucuresti, in perioada 28-29 octombrie si va reuni specialisti din domeniul IT (studenti, tineri dezvoltatori, arhitecti software) si experti din sanatate. In cadrul evenimentului, membrii juriului vor alege trei proiecte castigatoare, iar fiecare dintre acestea va primi finantari pre-seed in valoare de 5000 de dolari pentru dezvoltare si implementare.

Competitia este organizata de SEE (Smart Everything Everywhere) si compania Johnson & Johnson, iar parteneri ai evenimentului sunt Ambasada Statelor Unite ale Americii in Romania si Camera de Comert Americana in Romania.

Mai multe detalii despre termenii si conditiile de inscriere la "Hacking Health" gasiti in comunicatul de presa atasat, dar si pe site-ul oficial: http://health-hackathon.ro.

 

 

 

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro