Norme Coca 2023 - 2024

Banner Conferinta Nationla PAVEL 300x125

Asociatia P.A.V.E.L. organizeaza a treia Conferința Națională dedicată Problematicii Cancerului la Copii și Tineri,

cu titlul

 “Diagnosticarea precoce, primul pas către vindecare!”

28 Noiembrie 2014, ora 9.30, București, sector 2, Hotel Caro,

Bd. Barbu Vacarescu nr. 164 A, sala Eminescu.

Asociația P.A.V.E.L. - ”Primind Ajutor Viața Este Luminoasă, asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, organizeaza cea de-a treia Conferință națională dedicată problematicii cancerului la copii și tineri, cu titlul“Diagnosticarea precoce, primul pas către vindecare!”. Partenerul științific în organizarea acestui eveniment este Societatea Română de Onco-Hematologie Pediatrică (SROHP).

Continuînd demersul început la edițiile anterioare din anii 2011 și 2012, conferința va aduce în centrul atenției societății civile românești, al autorităților publice centrale și locale, al liderilor și formatorilor de opinie, al asociațiilor profesionale, al specialiștilor din diverse domenii și al publicului larg, situația copiilor și a tinerilor bolnavi de cancer și a familiilor acestora. Mesajul central al evenimentului este: “Diagnosticat la timp și tratat corect, cancerul poate fi vindecat”.

La conferință vor fi invitați să participe personalități din cele mai importante centre/secții de oncologie - hematologie pediatrică din România, care vor susține cu argumente științifice necesitatea diagnosticării precoce a cancerului la copii și tineri. Asociațiile de pacienți prezente vor putea să adere la efortul nostru de diseminare a informațiilor privind diagnosticarea timpurie. Specialiștii din diferite domenii - asistenți sociali, medici, preoți, psihologi, profesori etc. - vor avea ocazia să vină cu completări și cu sugestii ale unor acțiuni care să mărească impactul conferintei. Reprezentanții autorităților și ai organismelor finanțatoare, reprezentanții mass media, liderii și formatorii de opinie vor avea, de asemenea, ocazia să preia ideea necesității diagnosticării timpurii a cancerului și să o susțină prin mijloace specifice.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0737 30 99 62 sau la adresa de e-mail:  3conferinta2014@asociatiapavel.ro ,  persoana de contact Iuliana Ghidu, Director executiv.

Acest eveniment este o parte componentă a Campaniei naționale de informare privind semnele “de alarma” ale cancerului la copii, pe care Asociația P.A.V.E.L. o va derula începând cu toamna acestui an, in cadrul Proiectului Copiii Nostri Aleg Sanatatea!.

Proiectul Copiii Nostri Aleg Sanatatea! – C.N.A.S este finantat prin Programul de cooperare elvetiano-roman, in perioada 2013-2016.Programul de Cooperare Elvetiano-Roman (aici) isi propune sa contribuie la reducerea disparităţilor economice şi sociale dintre România şi alte ţări din UE mai avansate (ţări din UE extinsă), şi în interiorul României, la reducerea disparităţilor economice şi sociale dintre centrele urbane dinamice şi regiunile periferice structural mai slabe.

Costea Patricia
tel: 0741602520

 

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro