Norme Coca 2023 - 2024

Încă un copil a murit de rujeolă la Timișoara. Este vorba despre copilul unei refugiate din Irak, care a fost internat și la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Copilul de numai 11 luni avea multiple malformații congenitale și cerebrale și de cord și a făcut și rujeolă. Doctorii nu l-au mai putut salva.

Autor Adrian Panduru Sursa  caon.ro

Copilul de numai 11 luni a decedat zilele trecute la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. A făcut rujeolă, pe lângă alte afecțiuni, și a fost internat pe secția de Terapie Intensivă a spitalului de la Pădurea Verde.

Mama sa a fost prinsă împreună cu patru frați trecând fraudulos frontiera. Copilul a mai fost internat și în Belgrad pentru diferite probleme și la Pediatrie, în Timișoara. A ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara, unde afecțiunile și rujeola au dus la decesul lui, în ciuda eforturilor doctorilor de a-l salva. Nu se știe dacă micuțul s-a născut în Irak sau pe vapor, în fuga refugiaților din zonele de război.

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro