Răspunde acestui e-mail dan.sosea@syonic.eu şi spune ce ai dori sa primeşti de la Moş Crăciunul ICMed şi noi îţi vom face un cadou surpriză, poate chiar îţi vom îndeplini dorinţa! Că doar aşa face Moş Crăciun, nu-i aşa?

Mesajul nostru este valabil pentru oricine este deja membru în Comunitatea ICMed sau intenţioneaza în viitor să ni se alăture. Aşteptăm răspunsurile tuturor până cel târziu 25 decembrie seara! Mulţumim tuturor celor care ne-au rămas fideli şi ne-au acordat încrederea în acest an şi vă promitem un an 2014 cu multe bucurii şi surprize plăcute!

PENTRU CEI CURIOŞI DE ICMED. DE CE ICMED E MAI "FAIN"?

1. Am fost întotdeauna primii care am implementat inovaţii în informatica medicală: fişa unică a pacientului, raportarea SIUI, cardul de sănătate, reţeta electronică, raportarea în RENV, aplicaţiile de smartphone pentru pacienţi etc.

2. Puteţi lucra cu ICMed de oriunde, de pe orice calculator, de la cabinet, de la punctul de lucru sau de acasă.

3. Cu ICMed nu pierdeţi niciodată datele, nu pierdeţi timpul şi nu vă expuneţi la riscuri, la actualizări.

4. Aveţi acces la rezultatele de laborator, rezumatul consultaţiilor medicului specialist, pentru pacienţii dumneavoastră. Nu riscaţi să daţi reţetă pacienţilor internaţi.

5. Plătiţi doar abonament lunar, şi doar dacă folosiţi programul. Nu vă obligăm la contracte pe perioade lungi.

6. Vă ajutăm să vă faceţi ordine în lista de pacienţi, să vă recuperaţi pacienţii pierduţi şi să validaţi mai multe servicii.

7. Este cel mai complet soft medical, face tot ce aveţi nevoie şi beneficiaţi de cea mai promptă şi competentă asistenţă tehnică.

SOLICITĂ O PREZENTARE şi UN TEST ICMED astfel:

- Răspundeţi (Reply) la acest e-mail.Nu uita să ne scrii dorinţa de Crăciun!

- Sunaţi la unul din numerele de telefon: 0720 005 212 sau 0721 370 416. Suntem disponibili inclusiv în perioada Sărbătorilor!

Peste 3000 de utilizatori, medici de familie, medici specialişti, asistente, personal administrativ, utilizează ICMed în toate judeţele ţării, gestionând sănătatea a 6 milioane de pacienţi din România. 

Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani tuturor!

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro