Biblioteca Judeţeană Alexandru şi Aristia Aman organizează vineri, 22 noiembrie 2013, în Sala Ştefan Ciuceanu, un training destinat medicilor de familie.

În cadrul acestui parteneriat menit să conducă la dezvoltarea de noi servicii în bibliotecile publice se dorește pilotarea programului de instruire a medicilor de familie privind utilizarea şi interpretarea EKG, în bibliotecile publice.

Acest proiect pilot va consta în organizarea unei sesiuni de instruire online pentru 10-11 medici de familie din mediul rural sau oraşe mici, utilizând centrul de formare Biblionet din cadrul bibliotecii judeţene.
Programul propus pentru acest curs este următorul:
- 14.00 – 15.30 Webinar cu titlul: „Electrocardiografia clinică - O abordare practică"(susţinut de către profesorul universitar Radu Ciudin  din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti)
- 15.45 - 16.30 Prezentare echipament ECG de către reprezentant General Electric (demonstraţie – Hands on ECG – MAC 600, MAC 800)
Medicii care vor finaliza cu succes acest curs vor primi o diplomă semnată de către Conf. Dr. Radu Ciudin, Vicepreşedinte Societatea Română de Cardiologie, sub sigla General Electric şi Biblionet.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro