Norme Coca 2023 - 2024

TIMISOARA. Vicepresedintele PNL Timis, Cristian Busoi a declarat ca la sedinta Delegatiei Permanente a partidului de marti seara va sustine punctul de vedere al presedintelui Crin Antonescu care ”cel mai probabil va cere retragerea din Guvern” a liberalilor.

Sustin cu tarie orice decizie propune presedintele Crin Antonescu, cel mai probabil va fi retragerea din Guvern a noastra. Trebuie sa transam lucrurile si sa ne retragem de la guvernare in conditii decente, in conditiile in care noi am avut niste propuneri de ministri, iar premierul nu le aproba”, a declarat Cristian Busoi.

Vicepresedintele PNL Timis, Cristian Busoi este reprezentantul judetului Timis la Delegatia Permanenta a partidului. Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu a anuntat ca nu va participa la aceatsa sedinta.

Cristian Busoi a fost propus de PNL pentru conducerea Ministerului Sanatatii.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro