Criză de specialiști epidemiologi în județ. Lipsa de medici în acest domeniu este cel mai tare resimțită de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, care a rămas doar cu un singur epidemiolog, care ocupă și postul de șef Departament de Supraveghere în Sănătate Publică. Practic, doctorul Adrian Chiroșcă a preluat interimar funcția de conducere de la colega sa Luminița Costache, care este în concediu medical din cauza unor probleme grave de sănătate. Un alt epidemiolog, Alexandru Bâcă, se află de ceva vreme tot în concediu, însă de creștere a copilului.

Având în vedere situația existentă, instituția scos la concurs un post de medic epidemiolog, pe o perioadă determinată”, a declarat purtătorul de cuvânt DSP Vaslui, Mihaela Topliceanu.

Pentru a-și găsi specialistul epidemiolog, DSP Vaslui a dat anunțul de angajare inclusiv la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro