Norme Coca 2023 - 2024

Sustinand proiectul Asociatiei I.M.P.A.C.T. ,,Stigmatul cancerului” din cadrul competitiei  ,,Idei din Tara lui Andrei”, puteti deveni participanti activi in concursul SPUN ,,NU” STIGMATIZARII BOLNAVILOR ONCOLOGICI.

 

ovarian-cancer-2Cu ajutorul nostru, al tuturor, fara niciun efort, doar cu un sinplu vot, se poate schimba calitatea vietii a peste 100 de bolnavi cu limfom, leucemie, mielom multiplu, cancer de san, colon si col uterin, precum si a familiilor acestora. Asociatia I.M.P.A.C.T. si-a propus sa faca acest lucru, iar prin proiectul „Stigmatul cancerului” cu care a intrat in competitia „Idei din tara lui Andrei” va putea obtine un premiu care sa-i permita sa desfasoare cativitati prin care viata acestor bolnavi va putea fi imbunatatita, ei putand beneficia GRATUIT de servicii de consiliere psihologica individuala, consiliere psihologica de familie, grupuri de suport psihologic si consiliere sociala.

Votand acest proiect, veti putea contribui, totodata, la promovarea si dezvoltarea tolerantei si a nediscriminarii bolnavilor oncologici, in vederea incluziunii sociale a acestora, atitudini pe care urmarim sa le dezvoltam prin desfasurarea de campanii de constientizare si de educare, difuzarea in mass-media a unui spot video tematic, organizarea de mese rotunde si conferinte de presa”, precizeaza Ramona Anghel, reprezentantul Asociatiei.

 

tratamente inovative cancerPrincipalele rezultate estimate la finalul proiectului se vor concretiza, potrivit initiatorilor, in ameliorarea calitatii vietii a cel putin 100 de bolnavi adulti cu limfom, leucemie, mielom multiplu, cancer de san, col uterin si colon; cel putin 60 de membrii ai familiilor bolnavilor oncologici vor deveni mai apti in a sustine emotional persoana bolnava din familie; cel putin 70 de bolnavi oncologici inclusi in proiect vor obtine beneficii materiale in urma sprijinului informational acordat; peste 50 de bolnavi oncologici inclusi in proiect vor reusi sa se reintegreze pe piata muncii; 5000 de persoane din cadrul comunitatii vor inregistra o crestere a tolerantei fata de bolnavii oncologici, fapt ce va conduce la cresterea incluziunii sociale a acestora din urma.

Proiectul va facilita, totodata, intalnirea dintre diversii actori activi in viata comunitatii, dandu-le ocazia sa isi uneasca fortele pentru a trage un semnal de alarma in privinta consecintelor negative ale stigmatizarii bolnavilor oncologici.

Pentru a castiga acest proiect avem nevoie insa de cat mai multe voturi! Acordand 5 minute cauzei noastre si votand proiectul ,,STIGMATUL CANCERULUI”, putem contribui la diminuarea problemelor cu care acesti semeni ai nostri se confrunta: anxietate crescuta, pierderea rolului social – cu toate implicatiile pe care le presupune aceasta (alterarea capacitatii de munca si a situatiei sale economice) si nu in ultimul rand, stigmatizarea de catre societate. De aceea specialistii nostri considera ca pentru a fi eficienta,  o interventie trebuie sa se desfasoare pe mai multe planuri”, a mai spus Ramona Anghel.

 

Tara-lui-AndreiPasii de urmat pentru a putea vota:

I. Creazati-va cont, devenind cetatean al Tarii lui Andrei, daca nu cumva aveti deja, unul:

1. accesati site-ul www.taraluiandrei.ro ;

2. accesati sectiunea ,,Idei din Tara lui Andrei – voteaza”;

3. accesati  ,,Log in”, sectiunea cont nou si completati datele cerute (Atentie, trebuie scris numarul telefonului mobil; de asemenea, parola ceruta nu este cea a adresei personale de email, ci doar o parola necesara logarii pe www.taraluiandrei.ro );

4. primiti un email de confirmare pe adresa personala de email, de unde se urmeaza link-ul trimis;

5. intruduceti codul de activare primit (la numarul de telefon mobil) in cadrul link-ului accesat si activati contul.

 

cancer chimioterapie II. Votati proiectul ,,STIGMATUL CANCERULUI”:

1. accesati ,,contul meu;

2. accesati sectiunea ,,Idei din TLA”

3. accesati sectiunea ,,voteaza”

4. utilizati sectiunea ,,Sorteaza dupa”, cautand  proiectul ,,Stigmatul cancerului” din Bucuresti, categoria ,,Dezvoltare comunitara”;

5. accesati sectiunea ,,Citeste mai multa proiectului;

6.  si ,,Voteaza si tu!”

 

*Atentie! Conform regulamentului cu privire la votarea proiectelor aveti dreptul sa votati un singur proiect din fiecare domeniu, in perioada 22 aprilie – 15 mai 2014

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro