Norme Coca 2023 - 2024

În timp ce în Spitalul Judeţean continua ancheta comisiei din partea Ministerului Sănătăţii, privind neregulile semnalate de medici şi pacienţi în ultimele două săptămâni, managerul SJU, Adrian Strâmbeanu, s-a aflat la o conferinţă de presă, aspect taxat, în scurta sa intervenţie publică, de secretarul de stat Raed Arafat, coordonatorul verificărilor.

„Se ţin conferinţe de presă în paralel cu controlul, dar acestea nu vor intimida comisia să nu-şi facă treaba”, a spus Arafat chiar înainte de face anunţul că, inclusiv ca urmare a consultărilor cu ministrului Eugen Nicolăescu, se va propune suspendarea lui Adrian Strâmbeanu din funcţia de manager, pe durata controlului. „Va trebui ca ancheta să meargă în linişte” , a explicat acesta, menţionaând că decizia privind suspendarea poate fi luată, însă, numai de Consiliul Judeţean Prahova, administratorul spitalului.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro