IN ATENTIA TUTUROR MEMBRILOR COLEGIULUI MEDICILOR DIN JUDETUL MURES

Potrivit prevederilor legale in vigoare (art. 412 lit. l din Legea 95/2006), Dvs.,în calitate de membru al Colegiului Medicilor din România, aveti obligatia de a achita lunar cotizatia.

Neplata cotizatiei datorate Colegiului Medicilor din Judetul Mures pe o perioada de 6 luni se sanctioneaza cu suspendarea calitatii de membru al colegiului pâna la plata cotizatiei restante si a penalitatilor aferente (art 86 alin. 1 si 2 si art 87 alin. 1 si 2 din Statutul Colegiului Medicilor din România), cu consecinta suspendarii exercitarii profesiei.

Angajatorul retine aceasta cotizatie doar la solicitarea expresa a medicului. 

Detalii privind perioada restanta, graficul platilor efectuata, sau alte informatii se pot obtine la numarul de telefon 0265 – 217 431 ec. Ionescu Ioana.

Va reamintim ca pentru medicii in activitate cotizatia este de : 5 lei / luna pentru medicii rezidenti, si 30 lei / luna pentru medicii specialisti si primari.

Medicii care nu desfasoara activitate medicala (concediu medical, concediu pentru ingrijirea copilului, pensionari ... etc.) pot depune o cerere prin care sa solicite suspendarea calitatii de membru, astfel pot fi exonerati de la plata cotizatiei.

Medicii care nu desfasoara activitate medicala, dar doresc sa-si pastreze calitatea de membru, în urma unei cereri, vor achita 5 lei / luna. 

 

               Presedinte CMJM,                                                                 Secretar CMJM,

            Prof Dr Horatiu SUCIU                                                    Sef Lucrari Dr Horatiu MOLDOVAN

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro