Norme Coca 2023 - 2024

Doctorii de la Spitalul Judeţean Timişoara vor ca timişorenii şi cei din vestul ţării să vină să se trateze aici, unde sunt aparate performante şi medici pricepuţi, nu să meargă la Szeged pentru a beneficia de tratamente medicale. Pentru acest lucru au fost renovate saloane şi au fost achiziţionate echipamente medicale de ultimă oră. La Spitalul Judeţean Timişoara funcţionează de câteva zile şi un robot medical performant, unic în Estul Europei din punctul de vedere al dotărilor.

„Spitalul Judeţean Timişoara a demonstrat că face chirurgie de vârf, lucru care va creşte adresabilitatea. Tot mai mulţi bolnavi vor dori să se opereze aici. Concurenţa noastră este Szeged-ul, pentru că pacienţii au auzit că acolo au condiţii hoteliere mai bune, aparatura medicală este deosebită, iar corpul medical pregătit. Dar, de un an de zile, şi spitalul judeţean cunoaşte un proces de reînnoire a saloanelor, se refac grupurile sanitare, se dă o faţă umană spitalului. Suntem centru de excelenţă în chirurgia laparoscopică. Ne străduim să oferim pacienţilor ce este mai bun”, a spus Lazăr Fulger, şeful Clinicii II Chirurgie de la Spitalul Judeţean Timişoara şi preşedintele Colegiului Medicilor din judeţul Timiş.

La Spitalul Judeţean Timişoara a început renovarea saloanelor şi a altor încăperi care vor oferi condiţii hoteliere mai bune,

 

„Din punctul de vedere al condiţiilor hoteliere a început o renovare masivă. Sunt nouă şantiere pe care se lucrează. Vrem să continuăm în acest ritm. Secţia de Ortopedie va fi complet refăcută. În ritmul ăsta, aşa cum am stabilit noi că putem elibera saloanele pentru reparaţii, estimăm că în maxim trei ani fiecare încăpere (grup sanitar, saloane) va fi renovată în totalitate”, a sppus și managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina.

Sursa

 

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro