152 de bilete de tratament balnear sunt puse la dispoziție de către Casa Județeană de Pensii Neamț pentru sfârșitul lui aprilie. Pensionarii vor beneficia de aceste tratamente în stațiunile Bălţăteşti, Căciulata, Tg. Ocna, Vatra Dornei, Neptun, Sovata, Saturn, Mangalia și Techirghiol. Pentru această cea de-a V-a serie de bilete, intrarea în staţiuni se va face în perioada 21–24 aprilie 2015, iar CJP Neamţ va distribui biletele repartizate prin aplicaţie informatică, celor care au solicitat plecarea în staţiune la sfârşitul lunii aprilie.

 

Beneficiarii vor fi înştiinţaţi telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate putând fi vizualizată şi la sediile Casei Judeţene de Pensii Neamţ – din Piatra Neamţ şi Roman, cât şi pe pagina de internet a instituţiei. Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar preţul maxim pe bilet de tratament balnear este de 1.388 lei – pentru unităţi de cazare la categoria 2 stele, şi 1.452 lei – pentru unităţi de cazare la categoria 3 şi 4 stele.

„Având în vedere că serviciul oferit, tratament balnear şi recuperare a capacităţii de muncă, este un serviciu medical, la momentul prezentării în staţiunea balneară beneficiarii trebuie să aibă asupra lor cardul de sănătate, activat la medicul de familie şi să cunoască codul PIN al acestuia”, a declarat Oana Fodor, purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Neamț.

Pentru primele patru serii ale anului 2015 au fost valorificate 243 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate, la această dată, 5.313 cereri de acordare bilet de tratament balnear. (Oana IOSUB-TOMA)

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro