Medical Forum Targu Mures 22-23.03.2023

Farmaciștii nu sunt de acord să fie controlați de Direcțiile de Sănătate Publică, au declarat, în cadrul unei dezbateri publice, organizată, astăzi, la sediul Ministerului Sănătății, mai mulți specialiști în domeniu, ei invocând faptul că un medic nu are competența să verifice o farmacie.

Sursa. Reporterntv.ro

Mai mulți farmaciști, reprezentanți ai Colegiilor Farmaciilor din țară au participat, luni, la masa rotundă organizată de către Ministerul Sănătății, pentru a discuta pe baza modificărilor din Ordinul nr. 962/2009 pentru aprobarea Normelor privind înființarea, organizarea și funcționarea farmaciilor și drogheriilor. Mare parte dintre aceștia consideră ca fiind inoportună propunerea ca reprezentanții Direcțiilor de Sănătate Publică (DSP) să efectueze controale care să vizeze modul de desfășurare a activității unei farmacii deoarece, spun ei, un medic nu cunoaște organizarea unei astfel de unități.

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro