Norme Coca 2023 - 2024

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Neamţ organizează un concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, de către personal contractual, a unui post vacant de inspector de specialitate, grad IA – medic de medicină internă / de familie / medicină generală, la Serviciul de evaluare complexă a persoanei adulte cu handicap.

Aspiranţii la acest post trebuie să demonstreze că deţin diplomă de medic, eliberată de o instituţie de învăţământ superior medico-farmaceutic, acreditată în România; deţin certificatul de medic specialist, eliberat de Ministerul Sănătăţii; nu se găsesc în vreunul dintre cazurile de nedemnitate sau incompatibilitate, prevăzute de Legea 95/2006, cu modificările şi completările ulterioare; sunt membri ai Colegiului Medicilor din România; deţin diplomă de perfecţionare în management socio-medical, în domeniul sanitar; au vechime în specialitatea studiilor de minimum şapte ani şi deţin abilităţi de comunicare şi lucru în echipă.

Candidaţii au timp la dispoziţie să depună dosarele de înscriere la concurs până pe data de 7 mai, orele 16.00, la serviciul Resurse Umane, din cadrul DGASPC Neamţ. Proba scrisă se va susţine în data de 5 iunie, la orele 10.00, la sediul instituţiei, iar interviul se va susţine în data de 9 iunie, la orele 10.00.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro