Norme Coca 2023 - 2024

Curtea Supremă a decis luni seară eliberarea din arest a 14 persoane implicate în dosarul decontărilor fictive de servicii medicale la domiciliu de la CNAS. Printre aceştia este şi fostul preşedinte al CNAS, Marian Burcea şi afaceristul Sergiu Ciobanu, fostul consilier al directorului SRI. Decizia este definitivă.

Un număr de 14 persoane vor fi cercetate în stare de arest la domiciliu în acest caz. În acest dosar, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, din 1 septembrie-până aseară, 13 persoane: fostul preşedinte al CNAS Marian Burcea, fostul preşedinte al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) Ovidiu Munteanu, Alin Sergiu Costache, Nicolae Sergiu Ciobanu, Răzvan Mihai Mischie, Mariei Costică, Cristina Manta, Mina Elena Petrescu, Ion Răzvan Geambaşu, Jeana Sardare, Lucian Vasile Bara, Ion Ovidiu Mihăescu şi Gabriela Rodica Mocanu. O altă persoană, Irina Adelina Geambaşu, a fost plasată în arest la domiciliu.

Citeste mai departe

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro