Norme Coca 2023 - 2024

Niciodata comunicarea dintre medici si pacienti nu a avut de suferit mai mult in Romania cum s-a intamplat in ultimii ani. Mass-media a avut si ea rolul ei de intermediar al acestui proces, criticand uneori indreptatit, alteori generalizand eronat. Dar astazi acest intermediar se da la o parte pentru a-l lasa doar pe pacient sa-i vorbeasca direct medicului sau. Nu atunci cand e in suferinta acuta si, prin urmare, dependent. Ci cand e calm, lucid si politicos. Codru Vrabie, activist si fost pacient, ii explica medicului sau de ce trebuie sa renunte la practica plicului.

Codru Vrabie a fost unul dintre expertii care, in cadrul cursurilor MedClass , a predat modulul de etica. Cursurile MedClass au oferit gratuit studentilor medicinisti si rezidentilor module educationale in comunicare, etica, antreprenoriat si bussines. Cursurile fac parte din programul “De profesie: medic in Romania ”, in care HotNews.ro este partener media, si este sustinut de Consiliul Investitorilor Straini.

 

Sursa

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro