Norme Coca 2023 - 2024

Sâmbătă seară, la ora 20.00, va concerta la Sala Palatului cunoscutul actor britanic Hugh Laurie, în vârstă de 55 de ani, cunoscut publicului larg din întreaga lume pentru rolul principal din serialul “Dr.House”, unde interpretează cel mai antipatic medic, care apelează la mijloacele cele mai neortodoxe spre a învinge în bătălia sa personală dusă chiar cu Dumnezeu. Pentru acest rol, Hugh Laurie a primit nu mai puțin de două Globuri de Aur, două Screen Actors Guild Awards şi şase nominalizări la Premiile Emmy. În 2011 a intrat în Cartea Recordurilor ca cel mai «privit» bărbat care apare pe micile ecrane. El este şi unul dintre cei mai bine plătiți actori din istoria televiziunii primind 409.000 de dolari pe fiecare espisod din “Dr. House”.

În Bucureşti însă va veni în calitate de muzican. El a luat încă de la vârsta de şase ani lecții de muzică. În prezent, cântă la pian, chitară, tobe, saxofon şi muzicuță. De altfel, calitățile sale muzicale au fost adeseori exploatate în cariera sa actoricească.

Sursa

Accesul la concertul pe care vedeta serialului de televiziune "Dr. House" (House M.D.), actorul şi cântăreţul britanic Hugh Laurie, îl va susţine sâmbătă, la Sala Palatului din Bucureşti, va fi permis de la ora 19.00, urmând ca spectacolul să înceapă la ora 20.00, informează organizatorii, Phoenix Entertainment. Muzicianul va urca pe scena Sălii Palatului împreună cu The Copper Bottom Band pentru a susţine un concert live.

Organizatorii recomandă publicului să vină la ora 19.00 şi să respecte cu stricteţe regulile de acces, pentru o bună desfăşurare a evenimentului. După ce se va face accesul, spectatorii nu vor mai putea părăsi incita pentru a se reîntoarce, decât dacă îşi achiziţionează din nou bilet. Va fi strict interzis accesul cu brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle şi deodorante), căşti de motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi şi mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto şi aparate de înregistrare audio-video.

De asemenea, organizatorii recomandă ca toţi cei care vor participa la concert să păstreze permanent asupra lor biletele. Accesul se va efectua prin două filtre, unul la intrarea în Sala Palatului şi al doilea, prin scanarea biletelor, la intrarea în sala de spectacol.

Biletele pentru concertul pe care Hugh Laurie îl va susţine sâmbătă, la Sala Palatului, se mai găsesc într-un număr redus în reţeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, dar şi online, pe www.eventim.ro. Preţul unui bilet diferă în funcţie de categorie: VIP - 310 lei, I - 260 de lei, II - 200 de lei, III - 170 de lei şi IV - 125 de lei.

Charismaticul Hugh Laurie, cunoscut din serialul de televiziune "Dr. House", care s-a încheiat în 2012, după cel de-al optulea sezon, îşi va fermeca fanii, la Sala Palatului, cu un show inedit, intim şi călduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care şi-a obişnuit publicul.

Starul britanic a intrat în Cartea Recordurilor de două ori, fiind declarat cel mai bine plătit actor într-un serial TV, dar şi pentru "Dr. House", cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

Anul trecut, Hugh Laurie şi-a lansat cel de-al doilea album muzical din carieră, "Didn't It Rain". Albumul, care include piese jazz şi blues, urmează materialului discografic lansat de Hugh Laurie în 2011, o colecţie de piese blues intitulată "Let Them Talk". Lansarea acestui prim album a fost urmată de un turneu de promovare, Hugh Laurie susţinând primul său concert live din carieră în Germania, la Hamburg, în aprilie 2011.

"A fost una dintre cele mai teribile experienţe din viaţa mea", a declarat, la momentul respectiv, pentru The Hollywood Reporter, Hugh Laurie despre acel prim concert. El a adăugat că s-a gândit la modul serios să apese alarma pentru incendii pe care o văzuse în holul clubului unde a susţinut concertul, pentru a-l anula în ultimul moment.

Ulterior, Hugh Laurie a susţinut alte peste 100 de concerte. Primul său album s-a vândut în peste un milion de copii, iar vedeta, în vârstă de 54 de ani, a susţinut concerte, alături de trupa sa, The Copper Bottom Band, în SUA, Europa, America de Sud şi Rusia.

Noul album al lui Hugh Laurie, care cântă la pian de la vârsta de 6 ani, include piese datând din epoca pionierilor genurilor blues şi jazz - W.C. Handy ("St Louis Blues") şi Jelly Roll Morton ("I Hate A Man Like You") -, dar şi cântece mai noi, precum cele ale Dr. John ("Wild Honey") şi Alan Price, membru al formaţiei The Animals ("Changes").

După lansarea triumfătoare a celui de-al doilea album, "Didn't it rain", şi un turneu sold-out în America de Sud, Australia şi Noua Zeelanda, Hugh Laurie îşi extinde turneul mondial şi în Europa, în această vară.

Hugh Laurie s-a născut în Oxford (Marea Britanie), pe 11 iunie 1959. A studiat la Oxford şi Eton. A jucat în filme de lungmetraj precum "Raţiune şi simţire" (1995), seria "Stuart Little", "Maybe Baby" (2000), "Street Kings" (2008), dar a devenit celebru pe plan mondial datorită rolului său din serialul TV "Dr. House", pentru care a trebuit să renunţe la accentul britanic. Pentru rolul din acest serial, Hugh Laurie a fost recompensat cu două premii Globul de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele trofee, două premii ale Sindicatului actorilor americani, două premii ale Asociaţiei criticilor de televiziune şi a fost nominalizat de cinci ori la premiile Emmy.

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro