Medical Forum Targu Mures 22-23.03.2023

Pneumologul român Petru-Emil Muntean a câștigat, pentru a doua oară consecutiv, Locul I la concursul organizat la Congresul Internațional al Societății Europene de Pneumologie, desfășurat anul acesta la Madrid și la care au participat peste 22.000 de delegați.

Pentru al doilea an la rând, pneumologul român Petru-Emil Muntean a câștigat locul I la ERS Game Zone, concursul organizat la Congresul Internațional al Societății Europene de Pneumologie.

Concursul este unul care verifică de fapt cunoștințele participanților și ce au învățat la sesiuni. Practic, a explicat medicul, EXCLUSIV pentru DC Medical, în sala mare a congresului sunt niște dispozitive touch-screen, pe care medicii se loghează cu numele și numărul de pe ecusonul de participant la congres, și au de răspuns la 100 de întrebări complexe, care acoperă întreaga patologie pulmonară.

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro