Bianca Fanu, o tanara in varsta de 25 de ani din Timisoara, va reprezenta Romania la Miss World 2014, cea mai importanta competitie internationala de frumusete din lume, care va avea loc la Londra, intre 19 noiembrie si 15 decembrie.

Organizatia Miss World a confirmat miercuri oficial ca Romania va fi reprezentata la Miss World 2014 de Bianca Fanu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Conform noului regulament Miss World, o candidata este desemnata oficial ca reprezentanta a unei anumite tari doar in urma aprobarii candidaturii ei de catre Organizatia Miss World din Marea Britanie, nefiind suficient sa castige doar finala nationala a competitiei.

Bianca Fanu a castigat titlul Miss World Romania 2014 la sfarsitul saptamanii trecute, competitia fiind organizata intr-un club din Capitala, de agentia ExclusivEvent, care detine licenta Miss World in Romania. "De cand eram mica, am visat sa fiu pe scena Miss World, motiv pentru care inca nu imi vine sa cred ca visul meu e pe cale sa devina realitate. Onoarea de a castiga titlul Miss World Romania 2014 si sansa de a reprezenta Romania in cadrul celei mai importante si prestigioase competitii de frumusete din lume vor face categoric ca aceasta experienta sa fie de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasa experienta din viata mea. Voi face tot ce imi sta in putere sa promovez in fata intregului mapamond turismul, cultura si traditiile Romaniei", a declarat Bianca Fanu, Miss World Romania 2014.

Bianca Fanu

Bianca are 25 de ani, 1,70 metri inaltime, dimensiuni 86-60-90 centimetri si este nascuta in Timisoara. Este studenta in anul al cincilea la Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara. Bianca a facut in trecut trei ani de balet, iar in prezent practica yoga, pilates, aerobic si inot. Are patru caini adoptati si isi doreste sa infiinteze un adapost pentru cainii abandonati din Timisoara.

Bianca Fanu este a 19-a reprezentanta a Romaniei in istoria competitiei Miss World, alaturi de Nicoleta Luciu, care a reprezentat Romania in anul 1999, si Ioana Valentina Boitor, castigatoare a locului al doilea (First Runner-up) la Miss World 2006 - cea mai buna clasare a unei candidate a Romaniei in intreaga istorie a competiilor internationale majore de frumusete. Bianca Fanu va pleca sa reprezinte Romania la Miss World 2014 in perioada 19 noiembrie - 15 decembrie, in Londra, acolo unde va concura alaturi de peste 120 de candidate din tot atatea tari din intreaga lume.

Juriul competitiei romanesti a fost condus de Ernest Hadrian Böhm, presedintele Miss World Romania, presedinte ExclusivEvent si detinatorul celor mai multe licente pentru competitii internationale de frumusete in Romania. Probele au fost cele clasice, concurentele au prezentat pe scena costume de baie si rochii de seara. La Miss World Romania 2014, premiul 1st Runner Up a fost obtinut de Ionella Postelnicu din Bucuresti, trofeul 2nd Runner Up - Alexandra Predus din Bucuresti si 3rd Runner Up - Adelina Lupchian din Comanesti. Creat in Marea Britanie, concursul Miss World a fost organizat pentru prima data in anul 1951, fiind prima competitie internationala de frumusete majora organizata la nivel mondial si cea mai longeviva in acest moment. In 2013, Romania a fost reprezentata in competitia Miss World de Andreea Chiru.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro