Norme Coca 2023 - 2024

mf - ziarul medicului de familie" organizeaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Medicina Familiei din Romania o noua editie a Medical Forum la Ploiesti, in perioada 25-26 noiembrie 2014, incepand cu ora 09.30, la Hotel Central, sala Polivalenta.
Alaturi de moderatorul conferintei, Dr. Rodica Tanasescu, presedintele SNMF, vor participa specialisti de renume din domeniu, autoritati ale sistemului medical cat si lectori de pe plan local, care vor dezbate problemele si provocarile cu care se confrunta sistemul medicinei de familie. Manifestarea este acreditata de Colegiul Medicilor din Romania cu 9 credite EMC. Participantii la Medical Forum vor beneficia de expuneri ale producatorilor si distribuitorilor de medicamente prezenti la manifestare.

De asemenea, Pharma Business organizeaza in parteneriat cu Colegiului Farmacistilor din Romania o noua editie a Pharma Forum la Ploiesti, in perioada 26-27 noiembrie, tot la Hotel Central, sala Polivalenta, incepand cu ora 14.00. Moderatorul conferintei va fi Prof. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, presedintele CFR. Manifestarea este acreditata de Colegiul Farmacistilor din Romania cu 16 credite EFC pentru farmacisti si in curs de creditare EMC pentru asistentii de farmacie.

Pentru informatii suplimentare: Madalina Stoica, telefon 0756 111273, sau e-mail: madalina.stoica@pharmabusiness.com.ro

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro