Norme Coca 2023 - 2024

Ediţia de astăzi îi are ca invitaţi pe Adina Geană, consultant pe probleme medicale şi fost preşedinte al CNAS Bucureşti, şi pe medicul Sorin Paveliu, fost parlamentar şi membru al comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor.

 

Principala temă a emisiunii se va referi la evitarea, în ultima clipă, a unei greve în sistemul sanitar. Ieri, guvernul Ponta a alocat 200 de milioane de lei către acest sector şi a deblocat angajările pentru peste 1.000 de posturi.

În aceeaşi zi, premierul a acuzat presa "băsistă" că a instigat la grevă în sistemul sanitar, ceea ce ar fi făcut ca oamenii să moară în spitale.

Puteţi adresa întrebări direct pe evz.ro, în secţiunea comentarii a articolului care va prezenta discuţiile din emisiune, pe adresa de mail online@evz.ro şi la telefonul 021.202.2000.

 

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro