Norme Coca 2023 - 2024

Peste mai putin de o luna, in 24 septembrie, va avea loc examenul pentru obtinerea de atestate de studii complementare pentru medici, medici dentisti si farmacisti, organizat de Ministerul Sanatatii. In aceasta sesiune se pot inscrie candidatii care finalizeaza, pâna la 31 august, pregatirea teoretica si practica efectuata in vederea obtinerii de atestate de studii complementare.

Examenul pentru obtinerea de atestate de studii complementare: note, medii

Examenul pentru obtinerea de atestate de studii complementare se vor desfasura in centrele universitare medicale acreditate de Ministerul Sanatatii, in care s-a efectuat pregatirea. Pentru fiecare proba de examen, nota minima de promovare este 5, cu exceptia probelor de examen de atestat pentru care sunt precizate alte conditii minime de promovare. Media finala minima de promovare a examenului pentru obtinerea atestatelor de studii complementare este 7. In cazul in care la una din probele de examen nu se obtine nota maxima de promovare, candidatul este declarat nepromovat.

Inscrierea candidatilor la examenul pentru obtinerea de atestate de studii complementare se va face pâna la data de 9 septembrie inclusiv, la sediul Ministerului Sanatatii din str. George Vraca nr.9, Bucuresti, cu exceptia atestatului in Implantologie. in cazul acestuia, inscrierile au loc la directiile de sanatate publica din centrele universitare in care s-a facut pregatire pentru obtinerea acestui atestat:Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro