Declaratiile facute de tanara de 26 de ani care se s-a prostituat timp de patru ani in mediul politic si al oamenilor de afacere i-a pus serios pe ganduri pe unii barbati. Nu mai astazi, la o clinica privata din Cluj Napoca, cinci persoane s-au interesat despre infectie.

Trei barbati din Cluj Napoca si-au facut rezervare la o clinica privata pentru analizele ce depisteaza H.I.V-ul in organism. Alti cinci masculi s-au interesat la aceeasi clinica daca prezinta risc de infectare cu H.I.V.

“Tot ce inseamna boli cu transmitere sexuala tratam cu mare confidentialitate si nu putem divulga identitatea persoanei sau alte date ce duc la identificarea acesteia. Astazi, din registu de apeluri si registrul de intrari avem cinci barbati care au intrebat la laboratorul nostru anumite aspecte legate de boala si inca trei barbati care si-au facut rezervare la analize pentru zilele urmatoare” ne-a transmis un angajat al unei clinici private.

Citeste si povestea tinerei:

EXCLUSIV – SOCANT ! Prostituata: Am HIV, e posibil ca si cei cu care m-am culcat sa fi luat boala

Costul analizelor de H.I.V. este intre 25 si 30 de lei si trebuie efectuat din doua in doua luni, pana la 6 luni de la contactul sexual cu persoana suspectata ca ar fi avut H.I.V. Pacientii care vor sa faca un astfel de examen trebuie sa se prezinte la medic fara sa fi mancat sau baut ceva inainte de prelevarea probelor de sange.

 

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro