Norme Coca 2023 - 2024

În zilele noastre, o problemă de sănătate tot mai des întâlnită este diabetul. Boală de nutriţie care are două cauze principale – alimentaţia necorespunzătoare şi lipsa de mişcare – diabetul are o tot mai mare incidenţă şi în rândul copiilor. Chiar dacă slăbirea în greutate poate întoarce o persoană de pe drumul spre diabet, specialiştii nu recomandă urmarea oricărei cure de slăbire, fără o consultare prealabilă a nutriţionistului.

Sursa bzb.ro  Autor: Sorin ŢÎRCĂ

Braşovul găzduieşte în aceste zile, între 24 şi 27 mai, Congresul Naţional al Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, la care participă specialişti din România şi străinătate. Invazia de alimente cu conţinut caloric extrem de ridicat şi foarte apetisante, precum şi lipsa activităţii fizice fac ca numărul celor care ajung să se îmbolnăvească de diabet să crească pe zi ce trece. Cele mai recente cercetări legate de subiectele fierbinţi din domeniul diabet, nutriţie şi boli metabolice sunt prezentate de 60 de speakeri de pe întreg mapamondul.

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro