Norme Coca 2023 - 2024

Fabrizio Giombini_GM MSDBucureşti, 10 martie 2014 – Merck & Co, cunoscută în afara Statelor Unite şi Canadei sub numele MSD, l-a numit pe Fabrizio Giombini în funcţia de director general al filialei sale din România, începând cu 1 februarie 2014.

Dl. Giombini are o experienţă de peste 25 de ani în industria farmaceutică, începându-şi cariera la Merck & Co., Inc. (MSD), în 1989, în Italia, în calitate de reprezentant regional. De atunci nu a mai părăsit organizaţia.

În cadrul Merck, a ocupat diferite poziţii în SUA şi regiunea EMA, iar noua sa numire în funcţia de director general în România vine după 3 ani şi 8 luni petrecuţi în Italia, ca director executiv al departamentului de afaceri asistenţă primară. Expertiza sa bogată în industria farmaceutică l-a ajutat să obţină rezultate incontestabile de-a lungul carierei.

„România este o mare provocare pentru mine. Chiar dacă am sosit de puţină vreme, simt deja că locul meu e aici. Am găsit aici o echipă minunată, şi împreună suntem pregătiţi să continuăm şi să dezvoltăm strategiile noastre, având drept obiectiv îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor. Pentru fi învingători în mediul economic şi de politici solicitant din prezent, trebuie să acţionăm cu o mentalitate proaspătă, inovatoare şi deschisă, iar acesta este unul dintre principalele mele obiective în cadrul organizaţiei MSD România. Am întâlnit aici oameni extraordinari, care m-au impresionat cu adevărat. MSD are un istoric remarcabil în industria farmaceutică, şi noi vom continua să investim în tratamente inovatoare, proiecte educaţionale şi multe alte proiecte, pentru a oferi pacienţilor o viaţă de cea mai bună calitate”, a declarat Fabrizio Giombini.

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro