Norme Coca 2023 - 2024

Acest formular este destinat profesioniștilor din domeniul sănătății (medici, asistenti medicali, registratori medicali-cu sau fără calificare prealabilă ca registrator) care doresc să contribuie activ la activitatea din centrele de vaccinare din județul Mureș.

La inițiativa doamnei prefect Mara TOGĂNEL, Direcția de Sănătate Publică Mureș a lansat această platformă online pentru profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să contribuie la activitatea de vaccinare a populației împotriva COVID-19, în centrele de vaccinare din județul Mureș.

Datele furnizate prin completarea acestui formular sunt centralizate de către DSP Mureș, cu respectarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal.

Conf. Dr. Horațiu MOLDOVAN
medic primar medicina muncii
specialist medicină internă
DSP Mureș

Puteți consulta AICI actele normative și procedurile care reglementează activitatea medicală și organizatorică în cadrul centrelor de vaccinare.

 

Click si intra ca sa poti completa FORMULARUL

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro