Fostul director al Spitalului ''Malaxa'' din capitală, Florin Secureanu, a fost reţinut, aseară, de DNA, şi va fi prezentat, astăzi, instanţei cu propunerea de arestare prezentivă timp de 30 de zile pentru luare de mită şi delapidare, ambele în formă continuată.

Sursa romania-actualitati.ro

Potrivit anchetatorilor, citaţi de reporterul nostru, Mădălina Verman, din mai 2009 până luna trecută, Florin Secureanu a pus în aplicare o schemă prin care sustrăgea, aproape zilnic, bani din casieria spitalului. Suma totală delapidată este evaluată la aproape două milioane de lei. El ar fi cerut personalului din subordine să întocmească documente justificative false pentru aceste sume, iar unei societăţi comerciale care avea atribuite contracte de achiziţie directă cu spitalul să îi plătească, lui şi unor apropiaţi, aproape 500 de deplasări în ţară şi străinătate. 

 

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro