Norme Coca 2023 - 2024

Şase medici de familie din judeţul Gorj au fost sancţionaţi luna trecută, după o verificare a Corpului de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate. În urma verificărilor au fost constate nereguli mai ales în ceea ce priveşte reţetele eliberate. Medicilor le-au fost imputate sume ce se ridică la peste 3000 de lei. Corpul de Control al CJAS Gorj a găsit nereguli şi la trei ambulatorii de specialitate paraclinice. Au fost sancţionate firmele private care deţin computer tomograf la Rovinari, Târgu Cărbuneşti dar şi un laborator de analize medicale privat din Târgu Jiu. Sumele imputate acestora sunt de peste 8.400 lei.

Conform reprezentanţilor CJAS Gorj, luna aceasta se fac verificări la cabinetele medicilor de familie din municipiul Motru. Până la finele anului 66 de medici de familie din Gorj dintr-un total de 200 vor primi vizita Corpului de Control al CJAS Gorj.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro