Peste 10.000 de lei au fost imputati furnizorilor de servicii medicale din judet de catre Corpul de control al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Gorj in urma controalelor tematice efectuate pe parcursul lunii iulie, fiind descoperite mai multe nereguli in activitatea acestora, anunta Agerpres.

Potrivit presedintelui CJAS Gorj, Daniel Bondoc, in luna mentionata au avut loc 462 de controale la furnizorii de servicii medicale aflati in relatie contractuala cu institutia, cea mai mare suma, de 4.960 lei, fiind imputata furnizorilor care ofera ingrijiri medicale la domiciliu.

"In luna iulie au fost efectuate mai multe controale, iar in urma neregulilor descoperite in desfasurarea activitatii furnizorilor a fost imputata suma de 10.631 lei. Cei mai multi bani au fost imputati serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu, asistentei medicale primare - 4.289 lei si furnizorilor de medicamente. Sume mai mici au fost imputate ambulatoriului de specialitate stomatologic si ambulatoriului de specialitate clinic", a declarat, Daniel Bondoc.

El a mai spus ca din totalul sumelor imputate pana in prezent s-a reusit recuperarea sumei de 42.963 lei.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro