Norme Coca 2023 - 2024

Dragi parteneri,

dupa cum stiti, ICMed face transferul automat in RENV a vaccinarilor, inca de cand s-a lansat RENV-ul. Utilizarea intensa a raportarii vacinarilor din ultima perioada ne-a ajutat sa identificam cateva corectii si optimizari, pe care le-am facut si de asemenea pe baza experientei sa va transmitem cateva precizari utile:

- RENV-ul in sine a fost proiectat defectuos si subdimensionat, astfel ca functionand greu si uneori eronat, afecteaza si transferul dinspre ICMed catre RENV. Recomandam sa faceti transferul in afara orelor de varf.

- Pentru ca transferul sa functioneze corect, asigurati-va ca ati testat userul si parola primite de la DSP pe siteul www.renv.ro, apoi introduceti userul si parola in ICMed la Credentiale, in meniul Management utilizator.

- Cei care nu aveti parola, sau nu aveti parola buna pentru RENV, puteti lua legatura cu colegul nostru Andrei Ciolan, Telefon 0732680080, care pe baza unei imputerniciri va poate obtine parola corecta de la DSP.

- Asigurati-va ca pentru copiii vaccinati ca aveti introdusa Mama copilului. Mama poate fi introdusa (sau selectata din lista de pacienti) fie din meniul Fisa copil fie de la Apartinatori, ambele in sectiunea de Date Personale.

- Introducerea vaccinurilor se face fie introducand vaccinarea standard fie vaccinul compus, indicand minimul de informatii: numele, seria lotului, data expirarii, data vaccinarii.

- Raportarea se face din meniul Raportari Vaccinari, optiunea RENV, selectand mai intai perioada din care doriti vaccinurile si apoi varsta copiilor care intra in selectie. Puteti bifa/debifa apoi care vaccinari sa fie transmise. Prin apasarea butonului central, se transmit vaccinarile.

- Pentru a cauta un copil in RENV, nu folositi meniul Cauta copil pentru ca functioneaza doar pentru copiii care nu sunt pe lista medicului. Pentru cautare copii se folosteste Vizualizare copii, folosind filtrele din coloana stanga.

- Pentru modificarea unui vaccin pasii in RENV sunt urmatorii: Vizualizare copii si filtrare dupa cnp sau cod unic, previzualizare inregistrare, prima coloana din tabelul returnat, apoi cu butonul de jos vizualizare/editare vaccin, din tabelul rezultat se foloseste pictograma/iconita pentru editare.

Recomandam sa umblati cat mai putin in RENV si sa lucrati in RENV, apoi sa transferati.

Orice problema identificati legat de ICMed si transfer in RENV, va rugam sa o semnalati centrului de suport tehnic. Pentru probleme strict legate de RENV luati legatura cu persoana de contact primita de la DSP.

Medicii care nu au ICMed, dar doresc sa testeze raportarea in RENV din ICMed, pot lua legatura cu Andrei Ciolan la numarul de telefon 0732680080

 

Cu stima

Echipa ICMed

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro