Norme Coca 2023 - 2024

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) intenţionează să cumpere echipamente de protecţie împotriva Ebola în valoare de aproape şase milioane de lei, potrivit anunţului postat pe e-licitatie.ro, informează Mediafax.

IGSU a anunţat că doreşte să cumpere "bunuri pentru combaterea infecţiilor cu virus hemoragic Ebola", în valoare totală de 5.729.032 de lei, mai exact 3.000 de bucăţi - "Echipamente individuale de protecţie medie pentru personal" şi 100 de capsule - "Complete individuale de protecţie înaltă".

Achiziţiile vor fi făcute prin licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Oficiali din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au precizat pentru MEDIAFAX că achiziţia de echipamente are loc ca urmare a unei decizii a Comitetului Naţional Ebola, înfiinţat în octombrie anul trecut, după izbucnirea epidemiei în vestul Africii.

Din Comitetul Naţional Ebola fac parte reprezentanţi cu funcţii de decizie din Ministerul Sănătăţii, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Transporturilor, precum şi instituţii din subordinea acestora.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro