Norme Coca 2023 - 2024

Impactul introducerii cardului de sănătatea, problematica privind noua listă de medicamente compensate și gratuite, reducerea termenilor de plată și buna funcționare a farmaciei, dar și relația cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate sunt câteva dintre subiectele ce vor fi dezbătute de farmaciști și asistenti de farmacie în cadrul Pharma Forum București, ce se desfășoară în perioada 2-3 octombrie 2014.

„Ca în fiecare an, şi ediţiile Pharma Forum din acest an se vor ridica la nivelul aşteptărilor farmaciştilor şi asistenţilor de farmacie. În cadrul Pharma Forum Bucuresti, participanţii vor avea parte de un program ştiinţific şi profesional atractiv. Farmaciştii vor avea ocazia să descopere noutăţi legate de medicamente şi vom dezbate împreună aspectele economice specifice segmentului farmaceutic. Cele două direcţii pe care se axează evenimentul – ştiinţific şi profesional, sunt foarte importante, cu atât mai mult cu cât informaţiile sunt puţin accesibile. Aşadar, Pharma Forum va fi de un real folos pentru farmaciştii bucuresteni, dar şi pentru cei din celelalte oraşe viitoare gazde”, a declarat prof. univ. dr. Dumitru Lupuleasa, Preşedintele Colegiului Farmaciștilor din România.
La eveniment și-au anunțat prezența reprezentanți ai universităților de medicină și farmacie din București și din țară, dar și oficiali din Ministerul Sănătății, Casa Națională de Asigurări de Sănătate, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.
Pharma Forum 2014 îşi propune să promoveze imaginea farmaciştilor şi a asistenţilor de farmacie din România, aducând în prim plan rolul şi locul farmacistului în sistemul de sănătate. Agenda Pharma Forum 2014 cuprinde subiecte precum ‘Farmacia modernă, componentă importantă a sistemului de sănătate’, ‘Farmacistul: ghid, educator, consilier’, ‘Managementul performant al farmaciei actuale’, ‘Rolul farmacistului în menţinerea sănătăţii pacientului’.

Sursa

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro