Norme Coca 2023 - 2024
Nu riscati sa aveti probleme cu raportarea si facturarea!
 

ICMed este softul pe care vă puteți baza, care are implementate și funcționale NOILE FORMULARE DE RAPORTARE SIUI, completarea și transmiterea FACTURII ELECTRONICE (cerută obligatoriu în mai multe județe), introducerea automată în evidență a cronicilor monitorizabili, comunicarea cu DES și alte actualizări fără de care riscați să aveți probleme cu raportarea sau cu facturarea.

Întrucât s-au schimbat categoriile de asigurați, ICMed vă ajută să evitați pierderea de asigurați la încărcarea personalizării. ICMed este un instrument bun de comparație, a bazei de date reale cu cea a Casei de Asigurări, astfel încât sub presiunea raportării să nu pierdeți puncte prețioase la capitație și servicii.

Banner

 Contactați-ne dacă vreți să vă fie totul mai ușor, să treceți cu bine peste toate modificările din această perioadă, să evitați pierderea de timp, pierderea de pacienți, imputarea unor documente scrise incorect, nemulțumirea pacienților. Ne puteți apela la numerele de telefon: 0720 005 212 (oricand) sau 0256 256 256 (L-V: 8–20). De asemenea puteți da reply/răspuns la acest email și vă contactăm noi. Tot mai mulți colegi de-ai dumneavoastră ne-au ales. Dați-ne o șansă să vă demonstrăm de ce!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Nu uitați nici de beneficiile ICMed care ne-au făcut cunoscuți: ICMed este accesibil pe bază de utilizator și parolă, de oriunde, fără instalare, fără riscul pierderii bazei de date. Fără să necesite actualizări locale, fără să se blocheze dimineața când vreți să începeți să lucrați, fără să meargă greoi. ICMed este complet, rezolvă de mult raportarea directă la DSP, RENV, este singurul soft care oferă alternativă pentru a se putea prescrie pe denumire comercială. ICMed conține regimuri pentru pacienți, diete, recomandări, chestionare de screening, asistență la lucrul cu DES. Nu uitați nici de faptul că doar în ICMed aveți accesul la rezumatul real al consultațiilor de la medicul specialist, din sistemul public și privat, la rezultatele de laborator, direct în fișă.

 

Lucruri importante de stiut despre ICMed: Baza de date v-o puteți descărca direct din ICMed, ori de câte ori doriți. Nu există contracte pe termene lungi, puteți renunța când doriți, dacă nu vă place. Nu există costuri ascunse, plătiți doar un abonament lunar fix. Suportul tehnic este competent și prompt, fără costuri suplimentare.

 

50 AVANTAJE ALE ICMed IN RAPORT CU ALTE SOFTURI UTILIZATE ÎN CABINETE

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro