Norme Coca 2023 - 2024

În viitorul apropiat, vom putea să ne tratăm singuri, în ceea ce priveşte ajutorul medical de bază.

Vom avea aplicaţii şi gadget-uri precum Fitbit, dedicate stării noastre generale de sănătate, echipament domestic precum termometre inteligente, stetoscoape digitale, kit-uri de diagnoză pentru o varietate de boli, precum SniffPhone-ul, rezultatul unui proiect finanţat din fonduri UE, care diagnostichează cancerul.

Unele dintre aceste tehnologii sunt deja atât de avansate, încât în curând nu vom mai avea nevoie de un centru de diagnoză. Poţi avea această “clinică” în telefonul tău, care va fi îmbogăţit cu diverse accesorii, spun specialiştii citaţi de fastcoexist.com, potrivit dailybusiness.ro.

Monitorizarea de la distanţă va însemna mai puţine vizite la clinici/spitale şi o mai bună colaborare cu medicii, deoarece aceştia vor avea acces la toate informaţiile pe care le strângi.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro