De ieri sistemul de carduri de sănătate este mort. Surse concordante ne-au declarat că CNAS-ul trebuia să plătească în Statele Unite certificatul pentru Unitatea de Management a cardurilor, așa cum facem cu toții atunci când, de exemplu, ne reînnoim certificatul de semnătură electronică (la digisign, certsign etc.)

Ei bine, conțopistul de Ciurchea nu a făcut la termen această plată. Acesta este motivul pentru care a anunțat că sistemul se va remedia în jurul orei 16.00, adică ora 9.00 în SUA când americanii vor veni la serviciu și vor lua act de plata făcută abia astăzi.

Acest incompetent ce conduce CNAS-ul trebuie demis imediat. Medicii au ajuns la capătul puterilor cu acest sistem informatic care nu are mentenanță iar Ciurchea nonșalant nici măcar nu a demarat procedura de licitație. Acum a uitat și să plătească la termen certificatul din SUA fără de care sistemul este ca și inexistent. Ciurcheo, când ți se mai întâmplă să uiți să faci o plată la timp, tragi cardul tău că n-o să mori pentru o sumă modică ca să se înregistreze plata imediat, nu faci ordin de plată ca să dureze câteva zile până văd americanii banii și astfel bolnavii români să nu poată beneficia de serviciile medicale.

 

Sursa, Foto TVR2

 

 

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro