Grafologii pot citi o persoană mai bine decât se cunoaşte chiar acesta prin analizarea atentă a scrisului de mână. Detalii care nu reprezintă mare lucru pentru cei mai mulţi dintre noi, ajută la conturarea personalităţii unui individ, grafologia fiind utilizată în investigaţiile poliţiei, în evaluarea unor potenţiali angajaţi sau chiar în diagnosticarea unor persoane cu probleme psihice.

Grafologul Kathi McKnight a oferit câteva informaţii de bază cu ajutorul cărora oricine îşi poate face o idee generală despre anumite trăsături ale propriei personalităţi, pe care adesea nu le conştientizează. Bineînţeles, o analiză grafologică personalizată, aprofundată, poate scoate la iveală o caracterizare cu atât mai completă. Astfel, McKnight a precizat pentru Business Insider că grafologia poate identifica aproximativ 5.000 de trăsături de personalitate.

 

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro