Compania care este specializata in studiul bolilor și a vaccinurilor a anunțat duminică ca a pierdut tuburi care conțin fragmente ale virusului SARS. Cu toate acestea, au dat asigurări că nu există nici un pericol. ( !! )

Expertii au numit tuburi pierdute "nule". Foto: LIONEL Bonaventure / AFP

În acest cazul unde sunt tuburile? In acesta duminica, Institut Pasteur a anunțat pierderea unor  tuburi care conțin fragmente ale virusului SARS, acronimul de Sindromul respirator acut sever, o boala infectioasa a plamanilor. Cu toate acestea, ei au afirmat ca nu au "nici o infectiozitate."

Într-o declarație postată pe site-ul său, Institutul explică faptul că el a găsit pierderea acestor tuburi ", în conformitate cu procedurile obișnuite de inventariere." După o "anchetă minuțioasă", Agenția Medicamentului (MSNA) a fost contactata. Apoi aceasta a declanșat o altă anchetă care a dus "în investigații la fața locului, în laboratorul în cauză, ."

Nici un pericol

In 2003 in China acest virus SARS  a provocat o epidemie  in urma careia au fost imbolnavite 8000 de persoane...

Sursa

.

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro