Norme Coca 2023 - 2024

Sursa medicalmanager.ro

Cel mai mare spital privat din vestul României, ”Premiere” din Timişoara, va beneficia până la sfârşitul lui 2018 de investiţii în valoare totală de opt milioane de euro, după ce anul acesta volumul de investiţii a fost de cinci milioane de euro, diferenţa de trei milioane milioane de euro fiind alocată pentru anul viitor, au informat vineri reprezentanţi ai unităţii medicale.

”Ţinând cont că Timişoara va fi capitală europeană culturală în 2021 şi vom avea un aflux foarte mare de turişti, pe lângă toate lucrurile istorice cu care se va putea lăuda Timişoara, ne vom putea lăuda şi cu centre de excelenţă şi performanţă în anumite domenii. Spitalul Premiere are la ora actuală anumite domenii în care noi considerăm că putem asigura performanţă medicală, precum obstetrica, chirurgia ginecologică, ortopedia, neurochirurgia şi multe altele”, a declarat Radu Prejbeanu, membru în grupul de acţionari al spitalului.

Citeste mai departe

  • Newsletter


  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

  • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

  • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
    Michel de Montaigne
    "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
    admin@amfms.ro