Norme Coca 2023 - 2024

Pana acum, jumatate din personalul medical infectat in Africa a murit, adica peste 230 de medici, asistenti sau infirmiere.

Pe de alta parte, responsabilii europeni au decis ca fiecare tara membra a Uniunii Europene este libera sa aplice in aeroporturi orice masuri de verificare a pasagerilor care calatoresc cu avionul.

Deciziile au fost luate in aceasta dupa amiaza la Bruxelles de ministrii Sanatatii din Uniunea Europeana. La intrunire a participat si secretarul de stat Raed Arafat, care a acordat un interviu in exclusivitate postului de radio Europa FM.

In schimb, Organizatia Mondiala a Sanatatii si Comisia Europeana vor verifica daca pasagerii care se imbarca in tarile din Africa afectate de epidemie sunt controlati corect.

Ieri, presedintele Camerei Reprezentantilor din SUA si alti congresmeni i-au sugerat lui Barak Obama sa inchida teritoriul american pentru cetatenii care vin din Liberia, Giuneea si Siera Leone.

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca nici un oficial european nu a acceptat o asemenea propunere.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro