Norme Coca 2023 - 2024

În urma unui accident, o tânără ajunge la limita dintre viaţă şi moarte, experienţă care o ajută pe aceasta să ia o hotărâre importantă. Filmul „Dacă aş rămâne/ If I stay” spune povestea unei violonceliste pe nume Mia Hall, producţia urmând să aibă premiera pe 12 septembrie în cinematografele din toată ţara.

a trai pentru viata

Mia Hall (Chloë Grace Moretz), o tânără violoncelistă, este pusă în fața unei alegeri dificile: să-și urmeze visul de a studia la prestigioasa academie de muzică „Juilliard” sau să rămână alături de iubitul ei, Adam. Pe parcursul unei singure zile, un accident neobişnuit o va duce pe Mia la limita dintre viaţă şi moarte şi o va ajuta să descopere lucruri nebănuite din trecutul ei şi al familiei sale. Astfel, în timpul unei "experienţe în afara corpului", fata trebuie să se hotărască dacă ar trebui să se trezească şi să îşi continue viaţa care i se schimbă în mod radical.

Filmul este o adaptare a best-sellerului omonim scris de Gayle Forman. Muzica este un element foarte important al acestei producţii. Coloana sonoră este pe cât de impresionantă pe atât de variată: Beethoven, Bach, Zoltan Kodaly, Buzzcocks, Beck, Sonic Youth, Blondie, Iggy Pop sau The Dandy Warhols.

Actriţa Chloë Grace Moretz, care interpretează rolul principal în film, a devenit cunoscută după apariţia în pelicula "The Amityville Horror" din 2005, în regia lui Andrew Douglas, o reecranizare a filmului de groază cu acelaşi nume din 1979.R.J. Cutler este un cineast american, documentarist, producător de televiziune şi regizor de teatru. A realizat documentare precum "The War Room", "The Perfect Candidate" şi "The World According to Dick Cheney". Prima sa peliculă, "The War Room" a primit o nominalizare la Oscar. Totodată, R.J. Cutler a fost premiat cu un Premiu  Emmy şi un Premiu Peabody.

Sursa

 • Newsletter

 • Medical Forum Targu Mures 24-25 aprilie 2024
  (Eveniment cu prezenta fizica) • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati chirurgicale

 • Centrul Medical NOVA VITA TgMures Specialitati medicale

 • "Sănătatea e darul cel mai frumos şi mai bogat pe care natura ştie să-l facă."
  Michel de Montaigne
  "Un sistem de medicină de familie foarte bine pus la punct, cu medici bine pregătiţi si informati va face ca pacienţii să nu fie nevoiţi să se ducă la spital cu orice afecţiune minoră". Tony Mathie, președintele WONCA Europe
  admin@amfms.ro